Verwijt Radar aan verzekeraars schending gedragscode behandeling letselschade

Reactie herstelcoach Paula Wester op Radar uitzending van 25 maart 2019 over letselschade. Verzekeraars wordt verweten zich niet aan de gedragscode letselschade te houden!

Wij vroegen onze herstelcoach Paula Wester om een reactie. Paula beaamt dat het eens tijd zal worden dat het slachtoffer in de schadebehandeling echt meer centraal komt te staan dan de verzekeraar.  Slachtoffers hebben vaak het gevoel dat zij getraineerd en geblokkeerd worden, wat onnodig stagnerend  werkt op hun herstel slachtoffers, wat zich vaak uit in passiviteit, boosheid en somberheid. 

Dit is een tegengestelde beweging van wat een slachtoffer na een ongeval veelal graag wil, te weten: niets liever dan na de periode van behandelingen, de regie terug over hun eigen leven.

Echter gezien het slepende letselschadeproces, blijven ze vaak onnodig geconfronteerd met de traumatische gebeurtenis, wat maakt dat de kans op herstel steeds kleiner wordt.. Dat te doorbreken met een echt wezenlijk andere aanpak en andere betere resultaten geeft mij voldoening. Ik heb het zelf meegemaakt en spreek dus uit eigen ervaring.

25-maart-2019

Het Letselhuis

Het Letselhuis, de onafhankelijke procesversneller bij letselschade en arbeidsongeschiktheid. Het Letselhuis is gevestigd in een prachtig gerenoveerde villa met rietenkap in het centrum van Ede. Bij Het Letselhuis voelt u zich thuis. Neem gerust eens contact op en vraag wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Letselschade.

Adres gegevens

Postadres: Postbus 8003
6710 AA Ede
Bezoek adres: Stationsweg 96
6711 PW Ede
KvK: 56113048
BTW nr: nl851979178B01