Vanuit de kracht van het gesprek in de binnenkamer

Mijn werk doe ik met plezier, vol passie en tomeloze inzet. Ervan genietend net als van deze mooie Magnolia. Voor anderen er op kwetsbare momenten kunnen zijn. Met oog voor elkaars belangen in een mij dierbaar huis met ‘levende stenen’. Een huis waarin echte ontmoetingen plaats kunnen vinden. Een huis zonder ‘binnenkamer’. Gelukkig zit die in ons zelf en vormt die voor mij de bron van inspiratie om elkaar echt te kunnen ontmoeten en vertrouwen. 

Te delen wat ons drijft, waarin wij teleurgesteld zijn, of juist heel blij van worden. Zo niet zelden positief verrast te worden en ervaren dat kloven kunnen worden overbrugd, ook als dat onmogelijk scheen. Om verder te kunnen, elkaar vast te houden, te laten begrijpen, te bemoedigen, uit te dagen, samen te mogen ontvangen en zo te vermenigvuldigen en elkaar goed te doen. Om te zien naar elkaar ongeacht leeftijd, gesteldheid of afkomst. Dat verdiept, geeft betekenis, maakt dankbaar, inspireert en geeft mij richting en perspectief, ook vandaag! Inspiratie vanuit de binnenkamer door verstilling, gebed en gesprek. Mooi verwoordt door ds. Anne Verbaan. Niet opgevoed met de kerk of bijbel? Is het lang geleden? Ben je er nooit geweest, maar wel nieuwsgierig ? Heb je drempelvrees? De drempel van onze kerk en diensten zijn nu lager dan ooit..  luister, enjoy en deel wanneer het je aanspreekt https://kerkdienstgemist.nl/stations/314/events . Om elkaar ook vast te kunnen houden en te omarmen, vooralsnog figuurlijk dan. Een goede week toegewenst vanuit het vertrouwen dat het goed met ons komt, wat ons ook overkomt. Samen op weg naar Pasen. 

22-maart-2020

Het Letselhuis

Het Letselhuis, de onafhankelijke procesversneller bij letselschade en arbeidsongeschiktheid. Het Letselhuis is gevestigd in een prachtig gerenoveerde villa met rietenkap in het centrum van Ede. Bij Het Letselhuis voelt u zich thuis. Neem gerust eens contact op en vraag wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Letselschade.

Adres gegevens

Postadres: Postbus 8003
6710 AA Ede
Bezoek adres: Stationsweg 96
6711 PW Ede
KvK: 59344563
BTW nr: NL853432557B01