Kamers

Naar behoefte kan een beroep op één of meerdere onafhankelijke deskundigen worden gedaan. 

Klik op de pictogrammen van de onderstaande kamers om kennis te maken met onze partners.

Keuzevrijheid

U heeft keuzevrijheid in verschillende gerenommeerde specialisten, zodat de keuze welke deskundige het moet worden snel en zonder veel discussie, vertraging en extra kosten kan worden gemaakt. 

Eigenschappen

De deskundigen zijn geselecteerd op basis van hun jarenlange ervaring en onze wetenschap dat zij:

 • -  goed gekwalificeerd zijn op hun vakgebied;
 • -  in staat zijn op een zorgvuldige wijze hun 
 •   onderzoek te doen en daarover te rapporteren;
 • -  in staat zijn zich onafhankelijk op te stellen;
 • -  bereid zijn tot luisteren en samen werken.

 Door hun 'timmermansoog' maken zij zaken niet ingewikkelder dan nodig.

Werkwijze

In hun aanpak werken zij, zoals de rechter dat zou willen, binnen een gerechtelijke procedure. Door hoor- en wederhoor behandelen zij uw vragen/opmerkingen over hun concept rapport deskundig en onafhankelijk in hun eindrapport op een voor ieder erkende wijze.

Bij blijvend verschil van inzicht kan, met dit rapport, via de rechter snel een besluit op de vraag- en de geschilpunten verkregen worden of een zaak aan een van onze (bindend) adviseurs worden voorgelegd.

Het Letselhuis, advies onder 1 dak

De specialisten van Het Letselhuis

De inzet van onze specialisten wordt steeds in nauw overleg met u afgestemd waarbij de keuze in gezamenlijk overleg tussen partijen wordt bepaald.

Klik op één van de bovenstaande afbeeldingen voor meer informatie over deze Kamer of onze onafhankelijke partners die daarin zitting hebben.

Eenvoudig en efficiënt multidisciplinair overleg

Beveiligd ICT systeem

Het Letselhuis bv zet MedFile © in om een snelle efficiënte vertrouwde onderlinge informatie uitwisseling te realiseren tussen u en de diverse deskundigen waarmee u samenwerkt. Zo valt op één plaats alle relevante informatie voor u en hen te raadplegen en is in één oogopslag de laatste stand van zaken duidelijk.

In de onderstaande video kunt u zien hoe onze specialisten snel en eenvoudig kunnen overleggen en met u schakelen wanneer dat nodig is. Ongekende processtroomlijning en afhandeling van schade wordt daarmee bereikt.

MedFile ©

Minder dossierbeheer, meer tijd voor dossierbehandeling

MedFile © beschikt over een geautomatiseerde voortgangsbewaking wat aanzienlijk minder dossierbeheer  en-behandeling vraag met minder administratieve ondersteuning. Meer tijd kan zo aan de feitelijke dossierbehandeling worden besteed ter versnelling van de afhandeling daarvan.

Het systeem is webbased, beveiligd  en toegankelijk voor uitsluitend daartoe door ons gemachtigden via www.behandelplan.com

MedFile & telemeeting

Eenvoudig en efficiënt multidisciplinair overleg via onze tele-videomeeting met inzicht in MedFile met u en onze partners vanachter hun bureau. bekijk bovenstaande video voor een demonstratie

Stroomlijnen en versnellen

Met behulp van MedFile en onze tele-videomeeting zijn wij instaat de deelprocessen op een ongeëvenaarde manier administratief te stroomlijnen en versnellen.

Enorme versnelling en kwaliteitsverbetering heeft Het Letselhuis zoal al kunnen realiseren met inzet van MedFile en Medi-Office bv binnen het medisch traject bij beheer, verwerking en overleg over medische informatie tussen verschillende medisch adviseurs en de direct betrokken partijen ( zie Medische Kamer)

snel en adequaat opgelost

Impasses in het medisch traject kunnen zo ook snel en adequaat worden opgelost. Naar behoefte kan bij blijvend verschil van mening een onafhankelijk deskundige worden geconsulteerd helderheid te scheppen.

Het Letselhuis

Het Letselhuis, de onafhankelijke procesversneller bij letselschade en arbeidsongeschiktheid. Het Letselhuis is gevestigd in een prachtig gerenoveerde villa met rietenkap in het centrum van Ede. Bij Het Letselhuis voelt u zich thuis. Neem gerust eens contact op en vraag wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Letselschade.

Adres gegevens

Postadres: Postbus 8003
6710 AA Ede
Bezoek adres: Stationsweg 96
6711 PW Ede
KvK: 56113048
BTW nr: nl851979178B01