Vacature (medisch) secretaresse parttime

 

Medi-Office, partner van de medische kamer van Het Letselhuis te Ede

Vanwege de kwaliteit van de reacties is onze vacature van 11-2-2019 voor (medisch) secretaresse voortijdig gesloten. Dank voor uw belangstelling.

Medi-Office bv is in verband met uitbreiding van haar activiteiten op zoek naar een (medisch) secretaresse ter versterking van haar medische secretariaat. Medi-Office houdt zich bezig met het op afstand privacyproof organiseren en beheren van het medisch dossier ter vaststelling van letselschade.

Werkzaamheden: Opvragen, beoordelen en verwerken van (medische) informatie ten behoeve van advisering door de medisch adviseur in letselschadezaken en (ongevallen-) verzekeringszaken.  

Benodigde competenties: In teamverband alsmede zelfstandig nauwgezet kunnen werken, leergierig zijn en goed bekend zijn met de werking van computersystemen, waaronder Word en basiskennis van Excel. Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift wordt verlangd.

Benodigde werkervaring: Het is een pré wanneer je:

  • ervaring hebt met de behandeling van letselschadezaken
  • verwerking van medische informatie danwel een medische achtergrond hebt
  • een redelijke kennis hebt van de Duitse en Engelse taal

Werk-/denkniveau: hbo

Omvang dienstverband: Geef aan hoeveel uren per week je beschikbaar bent. Werkdagen en -tijden worden in overleg vastgesteld.

Locatie: Het Letselhuis Ede, dat zich op 5 minuten loopafstand van CS Ede-Wageningen bevindt.

Reageer voor 1 maart 2019 via info-desk@letselhuis.nl o.v.v. vacature MO4

Wanneer je minimaal beschikt over bovengenoemde competenties, een dienstverlenende instelling, een hands-on mentaliteit, wil werken in een leuk team en actief bij wil dragen aan een verdere verbetering en groei van onze dienstverlening op bovenstaand gebied. Geef aan waarom de keuze op jou zou moeten vallen.

Informatie: Marja van der Werken 088 - 8100 385 of info-desk@letselhuis.nl

(acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld).

19-februari-2019

Het Letselhuis

Het Letselhuis, de onafhankelijke procesversneller bij letselschade en arbeidsongeschiktheid. Het Letselhuis is gevestigd in een prachtig gerenoveerde villa met rietenkap in het centrum van Ede. Bij Het Letselhuis voelt u zich thuis. Neem gerust eens contact op en vraag wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Letselschade.

Adres gegevens

Postadres: Postbus 8003
6710 AA Ede
Bezoek adres: Stationsweg 96
6711 PW Ede
KvK: 56113048
BTW nr: nl851979178B01