Het Letselhuis steunt Concours Hippique Bennekom

Op 5 mei 2016 werd op de Kasteelweide Hoekelum te Bennekom het meer dan 110 jaar oude concours hippique georganiseerd. 

Ride&Run is een nieuw evenement waarbij paardrijden en hardlopen samenkomt. Twee mensen en een paard moeten zo snel mogelijk van A naar B. Geïnspireerd door het Amerikaanse Ride&Tie is in Nederland deze wedstrijdvorm ontstaan.  In 2015 vond met groot succes de eerste Ride&Run plaats met meer dan 400 deelnemers. Concours Hippique Bennekom maakt deze teamsport nu mogelijk voor pararuiters en valide ruiters op 5 mei een Para Ride&Run.

Het Letselhuis steunt het Concours Hippique Bennekom als sponsor.

 

De deelname Para Ride & Run stond open voor iedereen, niet para-teams sponsoren via hun deelname  de Federatie Paardrijden Gehandicapten en de Stichting het Parapaard.http://www.chbennekom.nl.

Zowel het verloop van het CH Bennekom als het de ParaRide&Run is succesvol geweest en vond onder grote belangstelling plaats. De ParaRide & Run werd gesponsord door de Gemeente Ede & Het van Wassenaer Fonds. Doelstelling is dit event binnen paar jaar uit te bouwen tot een landelijk event om de gehandicapte sporter ook te kunnen laten genieten van de prachtige omgeving van Kasteel Hoekelum te Bennekom.

5-mei-2016

Het Letselhuis

Het Letselhuis, de onafhankelijke procesversneller bij letselschade en arbeidsongeschiktheid. Het Letselhuis is gevestigd in een prachtig gerenoveerde villa met rietenkap in het centrum van Ede. Bij Het Letselhuis voelt u zich thuis. Neem gerust eens contact op en vraag wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Letselschade.

Adres gegevens

Postadres: Postbus 8003
6710 AA Ede
Bezoek adres: Stationsweg 96
6711 PW Ede
KvK: 56113048
BTW nr: nl851979178B01