Het Letselhuis in het nieuws

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende >>

Oprichting Herstelhuis herstel van vertrouwen en onafhankelijke financiƫle compensatie

mr. Gerrit Hulsbergen en mr. Henk Wim Lijftogt hebben hun jarenlange kennis en ervaring wederom gebundeld en Het Herstelhuis opgericht. Door herstel van vertrouwen en vertrouwelijke onafhankelijke counseling en schadevaststelling zijn (dreigende) conflicten sneller op te lossen of zelfs vroegtijdig te voorkomen. Dit tot grote opluchting van partijen, meer schade en kosten kunnen zo worden beperkt en men kan snel verder. Bijv. met counseling toegepast in het kader van de Kindertoeslagaffaire.

 

lees meer

Het Letselhuis steunt het 116e concours hippique Bennekom

Op Hemelvaartsdag 18 mei 2023 wordt op de kasteelweide van landgoed Hoekelum voor de 116e keer het concours Hoekelum georganiseerd. Een dag uit voor het hele gezin om toeschouwer te zijn of om actief deel te nemen.

Wij steunen dit concours om mooie oude tradities in onze regio in ere te houden. Maar ook omdat mensen met een beperking hier buiten te paard aan de (para-)ride & run deel kunnen nemen en de dag van hun leven kunnen ervaren. Ook heeft het Letselhuis een aantal toegangskaarten ter beschikking gesteld aan de Stichting Hephaistos om militaire en politieveteranen met PTSS een ontspannen dag met paarden aan te bieden. Paarden spiegelen ons gedrag en zij kunnen daar rust bij vinden. Mooi te zien hoe iedereen op een andere manier van dit edele dier weet te genieten. 

Lees ook https://ondernemen.ede.nl/ondernemendede/concours-hippique-bennekom-regionale-traditie-sociale-betrokkenheid-en-de-liefde-voor-paardenvoor een nader interview met een drietal ondernemers waaronder Gerrit Hulsbergen, oprichter van Het Letselhuis waarom hij het concours een warm hart toedraagt. 

Mocht u meer over het concours willen weten dan verwijzen wij u naar http://www.chbennekom.nl

Mediation haalt zaak van het slot

In een persoonlijke ontmoeting tussen een volledig arbeidsongeschikt geraakt slachtoffer en de verzekeraar werd een ruim 8  jaar oude zaak in één gemeenschappelijke sessie opgelost toen de aanwezigen elkaar eindelijk  beter begrepen. Het was als een slot dat na vele jaren open klikte. De sleutel heette mediation en partijen werden daarin door elkaar gezien en gerespecteerd. Iedereen keerde opgelucht huiswaarts.  

lees meer

10 jaar oude zaak opgelost in 1 mediationdag

Na tien jaar is met behulp van mediation door meneer Hulsbergen mijn zaak afgerond.  Hij heeft zich tot het uiterste voor beide partijen ingezet. Zonder hem waren we er nooit uitgekomen. Ook zorgt hij er voor dat de sfeer fijn blijft. Ik voelde me nu eens geen nr maar kreeg het gevoel dat er echt eens naar mij geluisterd werd. Ik ben er heel blij mee.
lees meer

Een nieuwe (tijd)perk door bemiddeling

Dankzij een succesvolle bemiddeling en een dankbare klant kreeg de tuin van Het Letselhuis meer kleur.https://www.linkedin.com/in/gerrithulsbergen/detail/recent-activity/shares/

 

mediation lessen in coronatijd

Na een periode waarin ten gevolge van corona geen mediations konden worden gehouden, merken wij dat zaken die stil waren gelegd met inachtneming van de 1,5 meter norm en RIVM richtlijnen geleidelijk aan weer worden opgestart. Partijen ervaren het als een verademing elkaar weer in persoon te kunnen ontmoeten.

 

lees meer

Mediation aanbevolen door De Letselschaderaad

Stichting De Letselschaderaad heeft vandaag een aantal aanbevelingen gedaan in reactie op de resultaten van het onderzoeksrapport van de Universiteit van Utrecht naar langlopende letselschaden en beveelt  onder meer mediation en herstelbemiddeling aan ter versnelling van de afhandeling van letselschadezaken alsmede een versnelling binnen het medisch traject door onafhankelijk medisch advies. Precies die disciplines waarin wij  ons sinds de oprichting van Het Letselhuis gespecialiseerd hebben.  Mediation verzorgt vanuit de Mediation Kamer van Het Letselhuis met gespecialiseerde mediators / bemiddelaars en onafhankelijk medisch advies van de Raadsarts vanuit de Medische Kamer van Het Letselhuis via partner Medi-Office (https://medi-office.nl/MediOfficeDiensten). Een innovatieve partner met en een sterk gestroomlijnd medisch traject via MedFile ter ontdubbeling van werkzaamheden en directe lijnen.

Recentelijk was TV-programma Radar wederom erg kritisch over de lange duur van letselschaden en vroeg de politiek daarop gericht in te grijpen nu wezenlijke verandering uit bleef ondanks eerdere toezegging de schadebehandeling wezenlijk te gaan verbeteren.

#letselschade #letselschaderaad #ongeval #mediation #medischadvies 

lees meer

Radar doet opnieuw onderzoek naar behandeling letselzaken

Radar doet opnieuw (voor 3e keer) onderzoek naar de behandeling van letselschadezaken en komt wederom met forse kritiek. Zie 

https://radar.avrotros.nl/forum/letselschade-f33/vergoeding-voor-slachtoffers-letselschade-laat-lan-t194731.html

Wij zijn ervan overtuigd met onze werkwijze sneller tot betere resultaten te komen in het belang van alle partijen. Onze referenties spreken boekdelen zie https://www.letselhuis.nl/Referenties

Waarom zou u daar niet van willen profiteren? Vandaag nog!

 

lees meer

Interview Letselschadenews over mediation

In de zomereditie 2020 van Letselschadenews licht Gerrit Hulsbergen, MfN register letselschade mediator van het eerste uur, de kracht van mediation toe in een uitvoerig interview met Letselschadenews.  Hoe met een  'mensgerichte aanpak harde resultaten kunnen worden geboekt'.

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6685898589941714944/

lees meer
1 2 3 4 5 6 7 8 volgende >>

Het Letselhuis

Het Letselhuis, de onafhankelijke procesversneller bij letselschade en arbeidsongeschiktheid. Het Letselhuis is gevestigd in een prachtig gerenoveerde villa met rietenkap in het centrum van Ede. Bij Het Letselhuis voelt u zich thuis. Neem gerust eens contact op en vraag wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Letselschade.

Adres gegevens

Postadres: Postbus 8003
6710 AA Ede
Bezoek adres: Stationsweg 96
6711 PW Ede
KvK: 59344563
BTW nr: NL853432557B01