De Mediation Kamer

Mediation doorbreekt impasses en onze mediators weten dat als geen ander. Zij zijn stuk voor stuk zeer ervaren, genieten respect en aanzien in de markt en hebben een toonaangevende rol vervuld bij de introductie en verdere ontwikkeling van mediation in Nederland op letselschadegebied. Onder referenties kunt u lezen hoe eerdere bezoekers aan ons huis de mediations ervaren hebben.

Kosten verbonden aan mediation worden door de verzekeraar vergoed. Onze mediator start met een persoonlijk gesprek met partijen en brengt de belangen van partijen in kaart.

Tijdens een gezamenlijke vervolgsessie vormen die de leidraad voor de te bereiken oplossing.

In slechts enkele gevallen kwamen partijen niet samen tot overeenstemming. De kracht van mediation is dus ongekend en op basis van een richtlijn van het Verbond van Verzekeraar kan een aangesloten verzekeraar een voorgestelde mediation in beginsel niet weigeren.

Weten of uw zaak geschikt is voor mediation. Informeer vrijblijvend.

Wij vinden het belangrijk dat een slachtoffer zich tijdens een mediation laat vergezellen door een deskundige belangenbehartiger en dat de verzekeraar met minimaal 2 man komt met mandaat. Toehoorders / vertrouwenspersonen van het slachtoffer zijn van harte welkom tijdens de mediation. Zo kan tijdens de mediation direct worden overlegd en kan men na afloop van de mediation er nog eens samen op terug kijken.

Dienstverlening

  • (Flits-) mediation
  • Spoed mediation binnen 2 x 24 uur aan tafel
  • 3 jaarslooptijd evaluatie mediation
  • Vertrouwelijk online-schikken

Kosten

Partners

allen zijn NVMV - Letme Mediator

Algemeen Mediation Kamer Specialist
Het Letselhuis B.V.
Functie: Notulist tbv mediation kamer
mr. Gerrit H.J. Hulsbergen re, Directeur oprichter
Het Letselhuis b.v.
Functie: Oprichter & Directeeur van Het Letselhuis / MfN mediator / Gerechtelijk Deskundige LRGD / Nivré Register expert / Gecertificeerd Herstelcoach
mw. D. de Neef
Hofmans associates letselschade consultancy bv
Branche: Personenschade
Functie: Schaderegelaar / mediator

Het Letselhuis

Het Letselhuis, de onafhankelijke procesversneller bij letselschade en arbeidsongeschiktheid. Het Letselhuis is gevestigd in een prachtig gerenoveerde villa met rietenkap in het centrum van Ede. Bij Het Letselhuis voelt u zich thuis. Neem gerust eens contact op en vraag wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Letselschade.

Adres gegevens

Postadres: Postbus 8003
6710 AA Ede
Bezoek adres: Stationsweg 96
6711 PW Ede
KvK: 56113048
BTW nr: nl851979178B01