Mediation aanbevolen door De Letselschaderaad

Stichting De Letselschaderaad heeft vandaag een aantal aanbevelingen gedaan in reactie op de resultaten van het onderzoeksrapport van de Universiteit van Utrecht naar langlopende letselschaden en beveelt  onder meer mediation en herstelbemiddeling aan ter versnelling van de afhandeling van letselschadezaken alsmede een versnelling binnen het medisch traject door onafhankelijk medisch advies. Precies die disciplines waarin wij  ons sinds de oprichting van Het Letselhuis gespecialiseerd hebben.  Mediation verzorgt vanuit de Mediation Kamer van Het Letselhuis met gespecialiseerde mediators / bemiddelaars en onafhankelijk medisch advies van de Raadsarts vanuit de Medische Kamer van Het Letselhuis via partner Medi-Office (https://medi-office.nl/MediOfficeDiensten). Een innovatieve partner met en een sterk gestroomlijnd medisch traject via MedFile ter ontdubbeling van werkzaamheden en directe lijnen.

Recentelijk was TV-programma Radar wederom erg kritisch over de lange duur van letselschaden en vroeg de politiek daarop gericht in te grijpen nu wezenlijke verandering uit bleef ondanks eerdere toezegging de schadebehandeling wezenlijk te gaan verbeteren.

#letselschade #letselschaderaad #ongeval #mediation #medischadvies 

Het Letselhuis is opgericht om het slachtoffer echt centraal te stellen en met onafhankelijk deskundigen advies van zeer ervaren en hoog aangeschreven professionals / deskundigen een rechtvaardige en vlotte afwikkeling van letselschade te waarborgen. Kijkend naar de door partijen behaalde resultaten die eerder gebruik maakten van onze dienstverlening slagen wij daar goed in zoals blijkt uit de van hen ontvangen referenties https://letselhuis.nl/referenties. Voor ons een bevestiging  op deze wijze door te gaan -  niet zelf ingenomen - maar steeds met oog voor verdere verbeteringsmogelijkheden tot vermindering van lasten met oog voor de belangen van alle partijen,  maar in het bijzonder die van het slachtoffer.

Nieuwsgierig?

Informeer vrijblijvend of wij in uw zaak een mogelijkheid tot doorbraak van een impassen of een versnelling van de afhandeling verwachten te kunnen realiseren.

Kosteloos advies

Onze bemiddelingskosten worden conform vaste rechtspraak door de verzekeraar / aansprakelijke partij vergoed en zo kan een slachtoffer vaak kosteloos van onze inzet gebruik maken. 

Voor meer informatie over het onderzoek en de aanbevelingen van de letselschaderaad zie https://deletselschaderaad.nl/activiteit/onderzoek-langlopende-letselschadezaken/

8-september-2020

Het Letselhuis

Het Letselhuis, de onafhankelijke procesversneller bij letselschade en arbeidsongeschiktheid. Het Letselhuis is gevestigd in een prachtig gerenoveerde villa met rietenkap in het centrum van Ede. Bij Het Letselhuis voelt u zich thuis. Neem gerust eens contact op en vraag wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Letselschade.

Adres gegevens

Postadres: Postbus 8003
6710 AA Ede
Bezoek adres: Stationsweg 96
6711 PW Ede
KvK: 59344563
BTW nr: NL853432557B01