(para-)ride & run + step & walk

Het Letselhuis steunt deelname van minder valide deelnemers aan de hippische sport als sponsor van het oudste concours hippique in Nederland via de rubrieken:

  • (para-)ride en run
  • step & walk
  • buitenrit met rolstoel te paard en wagen

Heeft u belangstelling, meld u zich dan zo spoedig mogelijk aan via @chbennekom.nl. Inschrijving is gemaximeerd tot een beperkt aantal deelnemers. Zo willen wij de mens centraal zetten ook na een ongeval!

   

Laagdrempelig voor Pararuiters

Het voordeel van deze wedstrijdvorm is de laagdrempeligheid. Ruiters met een beperking voor wie alleen buitenrijden niet volledig vertrouwd of verantwoord is kunnen met steun van een loper toch een prachtige rit in de bossen van Kasteel Hoekelum maken. Het gebruik van een geleiderstouw is hierbij toegestaan. De koppels van een ruiter met een beperking en een hardloper èn het paard moeten het avontuur aankunnen en aandurven. De hardloper moet vertrouwd zijn met ruiter en paard. Het is raadzaam dat de koppels van tevoren samen trainen.

Het is toegestaan om per pararuiter 2 hardlopers mee te laten doen. Het is eventueel ook mogelijk om met 2 koppels tegelijk te starten, zodat de minder geoefende ruiter naast de begeleidende loper(s) ook een leidend paard voor zich heeft.  Daarnaast bieden we voor pararuiters een alternatief in de vorm van een Step & Walk, over een parcours van 3,5 kilometer (speciaal voor de pararuiters, die niet willen draven).

 

http://www.chbennekom.nl/?page_id=1377

25-mei-2017

Het Letselhuis

Het Letselhuis, de onafhankelijke procesversneller bij letselschade en arbeidsongeschiktheid. Het Letselhuis is gevestigd in een prachtig gerenoveerde villa met rietenkap in het centrum van Ede. Bij Het Letselhuis voelt u zich thuis. Neem gerust eens contact op en vraag wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Letselschade.

Adres gegevens

Postadres: Postbus 8003
6710 AA Ede
Bezoek adres: Stationsweg 96
6711 PW Ede
KvK: 56113048
BTW nr: nl851979178B01