Update privacyverklaring

 

Geachte  heer / mevrouw,
We hebben onze privacyverklaring bijgewerkt. Uw privacy is belangrijk voor ons en staat voorop in deze aanpassingen. Om u duidelijkheid te geven over waar wij uw gegevens voor gebruiken, werken wij continu aan het verbeteren van onze privacyverklaring. Met deze doelstelling in gedachten, hebben we in het licht van de nieuwe EU-regels voor gegevensbescherming, onze privacyverklaring bijgewerkt.

 

Belangrijke informatie

  • We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het doel waarmee u en of uw vertegenwoordiger ze met ons heeft gedeeld;
  • We delen alleen persoonlijke gegevens met externe partijen om onze diensten te kunnen verlenen of wanneer we dit wettelijk verplicht zijn of met uw toestemming;
  • U mag natuurlijk altijd aan ons vragen wat we van u weten en mogelijk incorrecte persoonlijke gegevens corrigeren. Voor een overzicht van al uw rechten, verwijzen we u naar de privacyverklaring.

Bedankt voor uw vertrouwen in Het Letselhuis

23-mei-2018

Het Letselhuis

Het Letselhuis, de onafhankelijke procesversneller bij letselschade en arbeidsongeschiktheid. Het Letselhuis is gevestigd in een prachtig gerenoveerde villa met rietenkap in het centrum van Ede. Bij Het Letselhuis voelt u zich thuis. Neem gerust eens contact op en vraag wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Letselschade.

Adres gegevens

Postadres: Postbus 8003
6710 AA Ede
Bezoek adres: Stationsweg 96
6711 PW Ede
KvK: 59344563
BTW nr: NL853432557B01