Hulsbergen rondt Grotius Personenschade Academie succesvol af

mr Gerrit Hulsbergen heeft recentelijk op succesvolle wijze de hoog aangeschreven Grotius Personenschade Academie afgerond. Een letselschadepraktijkopleiding van een jaar, waarin gedoceerd wordt door professoren verbonden aan de Radboud Universiteit, Erasmus Universiteit, Vrije Universiteit en de Universiteit Utrecht en tal van toonaangevende docenten uit de praktijk. Theoretische en praktische kennis wordt daarin getoetst in tal van praktijkopdrachten en een afrondend mondeling examen met 2 vakdocenten.

Naast deze opleiding is Hulsbergen, NIVRE-register expert, MfN Mediator en LRGD-gerechtelijk deskundige en beschikt daarmee  over de hoogste denkbare kwalificaties op het letselschadevakgebied die hij als mediator / bemiddelaar & expert inzet om in goed overleg met partijen zaken versneld - en zo mogelijk - minnelijk op te lossen dan wel impasses te doorbreken. "Actuele kennis en inzicht van het recht op een hoog niveau, is daarvoor onontbeerlijk. Dan weet je partijen de goede vragen te stellen om hen scherper inzicht in de knelpunten te geven, of de vinger op de zere plek te leggen, waarna een probleemoplossing vaak snel mogelijk blijkt, aldus Hulsbergen". Hij geeft aan dat de opleiding veel studie en inzet vergt, maar daar in de dagelijkse praktijk veel baat bij heeft. Onder andere ook in zijn rol als basisdocent van de opleiding Middel tot Zwaar Letsel (MZL) van OSR te Utrecht. "Het is mooi om zo kennis te kunnen delen met anderen en die zo te vermenigvuldigen. Dit alles in het belang bij alle bij een schade afwikkeling betrokken partijen en dat vanuit een onafhankelijke visie en werkwijze. Dat geeft voldoening en wordt door partijen herkend als betekenisvol werk. Niet slechts empathie maar ook compassie komt er om de hoek kijken bij de oplossing van complexe zaken en dat is wat voldoening geeft".  

13-juni-2018

Het Letselhuis

Het Letselhuis, de onafhankelijke procesversneller bij letselschade en arbeidsongeschiktheid. Het Letselhuis is gevestigd in een prachtig gerenoveerde villa met rietenkap in het centrum van Ede. Bij Het Letselhuis voelt u zich thuis. Neem gerust eens contact op en vraag wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Letselschade.

Adres gegevens

Postadres: Postbus 8003
6710 AA Ede
Bezoek adres: Stationsweg 96
6711 PW Ede
KvK: 59344563
BTW nr: NL853432557B01