de week van de mediation

Korting in week van de mediation

Van 14 tot en met 18 oktober 2019 is het de week van de mediation. Ook Het Letselhuis doet daaraan mee en stimuleert het gebruik van mediation en streeft naar een vaste plek van mediation binnen het proces van schadevaststelling na 3 tot 5 jaar na ongeval conform de gedragscodebehandeling letselschade. #letselschade #mediation

 

Heeft u een letselschade en wilt u hem versneld tot een oplossing brengen dan kunt u vrijblijvend contact met ons zoeken om te kijken of uw letselschadezaak of AOV-zaak daar geschikt voor is. Op mediations aangemeld in de week van de mediation krijgt u 15% korting. Er zijn nog 2 plaatsen beschikbaar. Meer informatie kunt u verkrijgen via info-desk@letselhuis.nl Home of ons te bellen.

1-oktober-2019

Het Letselhuis

Het Letselhuis, de onafhankelijke procesversneller bij letselschade en arbeidsongeschiktheid. Het Letselhuis is gevestigd in een prachtig gerenoveerde villa met rietenkap in het centrum van Ede. Bij Het Letselhuis voelt u zich thuis. Neem gerust eens contact op en vraag wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Letselschade.

Adres gegevens

Postadres: Postbus 8003
6710 AA Ede
Bezoek adres: Stationsweg 96
6711 PW Ede
KvK: 56113048
BTW nr: nl851979178B01