De Taxatiekamer

Bent u in een situatie dat u een paard of pony wilt laten taxeren? Dan zijn wij u graag van dienst vanuit de Taxatiekamer.

De register-taxateur bepaalt de waarde en stelt een rapport op. Indien het noodzakelijk is dat er een beoordeling van een dierenarts of andere deskundige van toegevoegde waarde is, dan schakelen wij die in vanuit onze samenwerking.

Deskundigen: register-taxateur

  1. Na het 1e advies/quickscan kan in geval van schade en of ongeval aan het paard een beroep gedaan worden op één of meer van de deskundigen van het Hippisch Huis worden bijvoorbeeld ter vaststelling van deze schade. In samenspraak met betrokkene wordt een stappenplan opgesteld door de register-taxateur;
  2. In onderling overleg worden vooraf afspraken gemaakt, hoe met de daaraan verbonden kosten om te gaan. De register-taxateur stelt een offerte op. De dienstverlening van de aan het Hippisch Huis verbonden register-taxateur start pas nadat overeenstemming is bereikt over het stappenplan en de offerte; 
  3. De taxatie of het deskundigenrapport is een bepaling van de waarde van het paard op een bepaald moment;
  4. De register-taxateur is op geen enkele wijze verbonden aan de opdrachtgever en eigenaar en heeft geen belang bij deze partijen.

 

Partners

Eén of meerdere vertegenwoordigers uit één van de andere kamers van Het Letselhuis

Het Letselhuis

Het Letselhuis, de onafhankelijke procesversneller bij letselschade en arbeidsongeschiktheid. Het Letselhuis is gevestigd in een prachtig gerenoveerde villa met rietenkap in het centrum van Ede. Bij Het Letselhuis voelt u zich thuis. Neem gerust eens contact op en vraag wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Letselschade.

Adres gegevens

Postadres: Postbus 8003
6710 AA Ede
Bezoek adres: Stationsweg 96
6711 PW Ede
KvK: 59344563
BTW nr: NL853432557B01